Blog

12 abril

El Pla de Barris de Barcelona és una iniciativa municipal que, amb col.laboració amb veïns i veïnes i amb una dotació pressupostària extraordinària, posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millor els barris de la ciutat que més ho necessiten.Pla de Barris:

09 abril

Veïns, veïnes i representants d'entitats de la Trinitat Vella han participat aquest dimarts en la primera de les dues sessions de treball que permetran elaborar un projecte executiu per a la construcció d’un espai d’esport a l’aire lliure, en un àmbit identificat en el procés participatiu desenvolupat durant l'estiu 2017.

20 octubre

Aqui us podeu descarregar els ultims documents on podeu veure la proposta  del camí de ronda que es va presentar el dia 10 d'octubre.

20 octubre

El passat dimarts dia 10 d'octubre es va celebrar la sessió de retorn.

De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

19 juliol

Prèviament a què el procés participatiu comencés, els joves interessats en la cal·listènia ja s'havien reunit i havien preparat un dossier amb les seves idees principals per aquesta zona esportiva.
Van realitzar visites al lloc per a poder a entendre i imaginar-se els elements en el mateix terreny.
Aquestes són algunes de les fotos d'aquestes visites i idees:

19 juliol
 
La propera sessió la realitzarem al septembre despres dels vacances. Publicarem la data a la web.
 
Bon estiu per a tots!
19 juliol

El passat dimarts dia 11 es va celebrar la tercera sessió participativa.

De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

06 juliol

Després de la sessió participativa inicial, en la què es va recollir les primeres opinions, percepcions i usos desitjats per part dels participants, en aquesta segona sessió es va aprofundir sobre la ubicació dels usos i activitats en l'espai del Camí de Ronda i com vincular el propi Camí amb l'interior del Barri.
De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

22 juny

En la primera sessió hem treballat amb els plànols d'anàlisi del barri. Podeu consultar-los i descarregar-los.

MAPA D'ESPAIS LLIURES:

Espais lliures

 

MAPA DE ZONES ESPORTIVES:

21 juny

El dimarts 13 de juny es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte del camí de ronda. Hi van assistir 21 persones en total.

La sessió va començar amb una breu presentació per part de Xavi Camino, i tot seguit l'equip de Straddle3 va repassar amb imatges alguns dels processos participatius en els quals han intervingut anteriorment.

15 juny

Aquest curtmetratge ha estat enregistrat amb el grup de joves d'entre 12 i 17 anys de la Sala Jove de Trinitat Vella. Forma part del Projecte Construint una Nova Vella que respon a la necessitat del grup de la Sala Jove de participar al Pla de Barris de Trinitat Vella com a veïns i veïnes de ple dret motivats per a millorar el seu barri.

15 juny

El Projecte "Construint una Nova Vella" respon a la necessitat del grup de la Sala Jove de participar al Pla de Barris de Trinitat Vella com a veïns i veïnes de ple dret motivats per a millorar el seu barri.

13 juny

El principal objectiu de l’Enquesta de participació esportiva és obtenir informació de la demanda i ús de l'espai del cami de ronda com a recinte esportiu i oci a l'aire lliure.
Es tracta de conèixer el temps que dediquen a l'esport, així com també el contingut i la intensitat amb què ho fan i les seves motivacions a l’hora de participar-hi i les barreres d’accés.

30 maig

Al llarg del mes de maig hem tingut diverses trobades amb les associacions del barri. En aquestes trobades hem xerrat sobre les impressions del camí de ronda, problematicas i interessos del barri, tambien els participants van emplenar unes enquestes que podeu trobar en la web.

30 maig

A la festa major podreu trobar en format físic la informació sobre les pròximes sessions del procés participatiu del camí de ronda.

Bones festes per a tots!!!!!!!!