Convocatòries

10

abr.

19:15

Es planteja una segona sessió per dissenyar l'espai de cal·listènia, dins del recorregut del camí del Rec, tal com es va acordar a les sessions participatives anteriors. En aquesta sessió s'arribarà al detall de com seran els elements i acabats d'aquest espai.

La sessió es farà el dimarts 10 d'abril a les 19:15 al Centre cívic.

03

abr.

19:15

Es planteja una sessió per dissenyar l'espai de cal·listènia, dins del recorregut del camí del Rec, tal com es va acordar a les sessions participatives anteriors.

La sessió es farà el dimarts 3 d'abril a les 19:15 al Centre cívic.

10

oct.

18:00

Tornem per convocar-vos a l'última sessió del procés!!

Es planteja una sessió marcada per 2 moments diferenciats, en primer lloc farem el recorregut pel camí de ronda, comentant la proposta in situ.
Després, la sessió continuarà en la biblioteca, on Straddle3 us explicarà el projecte per poder debatre i consensuar la proposta.

11

jul.

19:30

27

jun

19:30

El llarg d'aquesta segona sessió – La primera de treball en grups – s'aprofundirà en els usos recollits a través de les entrevistes i enquestes realitzades durant el mes de maig i la observació del lloc.

13

jun

19:30

Es tracta de la primera sessió oberta a totes les entitats i públic en general. Després d'haver treballat sobre l'estat actual de l'àmbit de projecte i d'haver mantingut contactes individualitzats amb diversos agents, es planteja una sessió de presa de contacte comú entre totes les persones participants.