Media

  • Documents
  • Videos
  • Imatges
  • Veure tot
Pujat el 09 de abril

Veïns, veïnes i representants d'entitats de la Trinitat Vella han participat aquest dimarts en la primera de les dues sessions de treball que permetran elaborar un projecte executiu per a la construcció d’un espai d’esport a l’aire lliure, en un àmbit identificat en el procés participatiu desenvolupat durant l'estiu 2017.

Pujat el 19 de febrer

Tornem per continuar amb el disseny participat i la redacció d'un projecte que permeti la posterior execució de la cal·listènia al nou eix d'espais esportius a l'aire lliure del Camí del Rec.

La idea és fer dues sessions de disseny participat amb vosaltres amb una presentació final de la proposta. Les sessions seran cabdals per determinar les necessitats programàtiques i requeriments per a l'equipament esportiu.

Pengem un vídeo per inspirar-vos!

Pujat el 25 de gener
Pujat el 20 de octubre
Pujat el 20 de octubre

Aqui us podeu descarregar els ultims documents on podeu veure la proposta  del camí de ronda que es va presentar el dia 10 d'octubre.

Adjunt Mida
Avantprojecte Camí de Ronda 49.78 MB
Pujat el 20 de octubre

El passat dimarts dia 10 d'octubre es va celebrar la sessió de retorn.

De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

Pujat el 19 de juliol

Aquestes són algunes referències que poden inspirar en la creació d'espais en el camí de ronda.

Adjunt Mida
Referències 7.17 MB
Pujat el 19 de juliol

El passat dimarts dia 11 es va celebrar la tercera sessió participativa.

De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

Adjunt Mida
Acta taller 03 2.64 MB
Tercera sessió referències 7.17 MB
Pujat el 06 de juliol

Després de la sessió participativa inicial, en la què es va recollir les primeres opinions, percepcions i usos desitjats per part dels participants, en aquesta segona sessió es va aprofundir sobre la ubicació dels usos i activitats en l'espai del Camí de Ronda i com vincular el propi Camí amb l'interior del Barri.
De manera sintètica els objectius de la sessió van ser:

Adjunt Mida
Acta taller 02 1.8 MB
Pujat el 22 de juny

En la primera sessió hem treballat amb els plànols d'anàlisi del barri. Podeu consultar-los i descarregar-los.

MAPA D'ESPAIS LLIURES:

Espais lliures

 

MAPA DE ZONES ESPORTIVES:

Adjunt Mida
Emplaçament 2.09 MB
Espais lliures 1.42 MB
Zones esportives.pdf 23.06 MB
Agents 1.79 MB
Agents diagrama.pdf 243.3 KB
Pujat el 21 de juny

El dimarts 13 de juny es va celebrar la primera sessió de treball del procés participatiu, la corresponent a la presentació del projecte del camí de ronda. Hi van assistir 21 persones en total.

La sessió va començar amb una breu presentació per part de Xavi Camino, i tot seguit l'equip de Straddle3 va repassar amb imatges alguns dels processos participatius en els quals han intervingut anteriorment.

Adjunt Mida
Acta taller 01 3.99 MB
Pujat el 15 de juny

Aquest curtmetratge ha estat enregistrat amb el grup de joves d'entre 12 i 17 anys de la Sala Jove de Trinitat Vella. Forma part del Projecte Construint una Nova Vella que respon a la necessitat del grup de la Sala Jove de participar al Pla de Barris de Trinitat Vella com a veïns i veïnes de ple dret motivats per a millorar el seu barri.

Pujat el 15 de juny

El Projecte "Construint una Nova Vella" respon a la necessitat del grup de la Sala Jove de participar al Pla de Barris de Trinitat Vella com a veïns i veïnes de ple dret motivats per a millorar el seu barri.

Pujat el 30 de maig

A la festa major podreu trobar en format físic la informació sobre les pròximes sessions del procés participatiu del camí de ronda.

Bones festes per a tots!!!!!!!!

Pujat el 03 de maig